- Τοποθετήστε τα λαχανικά σας στην αντικολλητική γάστρα PaL.
- Προσθέστε από πάνω τον σολομό σε μεγάλα κομμάτια.
- Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά της vinaigrette & περιχύστε με αυτά τον σολομό και τα λαχανικά.
- Τέλος σκεπάστε την γάστρα με το καπάκι και ψήστε στους 200°C για περίπου 25 λεπτά.
Σολομός αχνιστός σε vinaigrette με κρασί, μουστάρδα & λαχανικά

Θα χρειαστείτε
1 μπρόκολο (κομμένο σε μικρά μπουκετάκια)
2 καρότα (σε πολύ λεπτές φέτες)
500 γρ. Σολομός
αλάτι & πιπέρι
για την vinaigrette
100 γρ. νερό
25 γρ. ελαιόλαδο
50 γρ. λευκό κρασί
2 κ.τ.σ. μουστάρδα
χυμό από 2 λεμόνια
Πληροφορίες
4
ΜΕΡΙΔΕΣ
10'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
30'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ