Ρεβίθια με Curry

Κυρίως Vegan

Θα χρειαστείτε

1 σακουλάκι ρεβίθια (500gr),μουλιασμένα σε νερό για 5 ώρες

500 γρ. νερό 

800 γρ. γάλα καρύδας

200 γρ. κολοκύθα , σε μικρά κομμάτια

2 κ.τ.σ. κάρυ 

3 κ.τ.σ. ελαιόλαδο 

1 κ.τ.σ. ζάχαρη 

300 γρ. baby σπανάκι

Πληροφορίες

6

ΜΕΡΙΔΕΣ

10'

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

50'

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

  1. Βράστε σε αρκετό κοχλάζον νερό τα ρεβίθια,στραγγίξτε τα και αφήστε τα στην άκρη.
  2. Σοτάρετε με ελαιόλαδο την κολοκύθα & την δάφνη σε χαμηλή φωτιά.
  3. Προσθέστε την ζάχαρη,το κάρυ, το αλάτι & το πιπέρι, ανακατέψτε καλά και τέλος σβήστε με το γάλα καρύδας.
  4. Προσθέστε τα ρεβύθια & το νερό, βράστε περίπου 10 λεπτά να δέσουν τα υλικά μεταξύ τους.
  5. Διορθώστε την γεύση και προσθέστε το σπανάκι. 
  6. Σερβίρετε με ρύζι μπασμάτι

 

Μαγειρικά σκεύη που χρησιμοποιούνται για αυτή τη συνταγή

050000719.jpg

ΧΥΤΡΑ PAL TITANIUM PRO ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ 28CM

Η σειρά Titanium Pro συνδυάζει την ποιότητα με ...

050000544.jpg

ΚΟΥΤΑΛΑ ΣΟΥΠΑΣ ΣΕΙΡΑ TITANIUM

Εργαλείο κουζίνας με εργονομική σχεδίαση και εξ...