Μοσχαρίσια Σουβλάκια

Κυρίως

Θα χρειαστείτε

900 γρ. μοσχαρίσιο κρέας,κιλότο, κομμένο σε κομμάτια

1 κόκκινη πιπεριά ,κομμένη σε μικρά κομμάτια

1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε μικρά κομμάτια

1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε μικρά κομμάτια

1 κρεμμύδι, κομμένη σε μικρά κομμάτια

 

για την μαρινάδα 

60 γρ. γάλα 

1 κ.τ.σ. μουστάρδα 

2 κ.τ.σ. ξύδι μπαλσάμικο

2 κ.τ.σ. teriyaki sauce

2 κ.τ.σ. ελαιόλαδο

½ σκελίδα σκόρδο

 ½ κ.τ.γ. θυμάρι

αλάτι-πιπέρι

Πληροφορίες

5

ΜΕΡΙΔΕΣ

120'

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

15'

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

  1. Αλέστε τα υλικά της μαρινάδας στο blender και περιχύστε τα κομμάτια κρέατος.
  2. Ανακατέψτε καλά και τοποθετήστε τα σε ένα ανοξείδωτο φαγητοδοχείο Τitanium PaL .
  3. Αφήστε τα στο ψυγείο για 2 ώρες.
  4. Περάστε το κρέας σε ξύλινα καλαμάρια,εναλλάξ με τα λαχανικά.
  5. Ζεστάνετε την αντικολλητική γκριλιερα Red Series PaL,σε μέτρια φωτιά και ψήστε ομοιόμορφα από την κάθε πλευρά τα σουβλάκια, μέχρι να ροδίσουν.
  6. Αλατοπιπερώστε και σερβίρετε.

Μαγειρικά σκεύη που χρησιμοποιούνται για αυτή τη συνταγή

050000607.jpg

ΓΚΡΙΛΙΕΡΑ PAL RED ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΗ 28x28CM

Μαγειρέψτε με πάθος! Χάρη στη μοναδική έντονη ...

050000652.jpg

ΜΑΧΑΙΡΙ SANTOKU ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ TITANIUM SERIES 17CM

Γίνετε σεφ στο σπίτι σας! Με τη νέα σειρά μαχαι...

050000565.jpg

ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ ΑΝΟΞ. TITANIUM 2700ML ΟΡΘ.

Ανοξείδωτο φαγητοδοχείο PAL Κατασκευάζεται από ...