- Αλέστε τα υλικά της μαρινάδας στο blender και περιχύστε τα κομμάτια κρέατος.
- Ανακατέψτε καλά και τοποθετήστε τα σε ένα ανοξείδωτο φαγητοδοχείο Τitanium PaL .
- Αφήστε τα στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Περάστε το κρέας σε ξύλινα καλαμάρια,εναλλάξ με τα λαχανικά.
- Ζεστάνετε την αντικολλητική γκριλιερα Red Series PaL,σε μέτρια φωτιά και ψήστε ομοιόμορφα από την κάθε πλευρά τα σουβλάκια, μέχρι να ροδίσουν.
- Αλατοπιπερώστε και σερβίρετε.
Μοσχαρίσια Σουβλάκια

Θα χρειαστείτε
900 γρ. μοσχαρίσιο κρέας,κιλότο, κομμένο σε κομμάτια
1 κόκκινη πιπεριά ,κομμένη σε μικρά κομμάτια
1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε μικρά κομμάτια
1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε μικρά κομμάτια
1 κρεμμύδι, κομμένη σε μικρά κομμάτια
για την μαρινάδα
60 γρ. γάλα
1 κ.τ.σ. μουστάρδα
2 κ.τ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
2 κ.τ.σ. teriyaki sauce
2 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
½ σκελίδα σκόρδο
½ κ.τ.γ. θυμάρι
αλάτι-πιπέρι
Πληροφορίες
5
ΜΕΡΙΔΕΣ
120'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
15'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ