Σαγανάκι με αυγά και σουτζούκι

Γρήγορα Γεύματα

Θα χρειαστείτε

4 αυγά

100γρ. σουτζούκι

30ml ελαιόλαδο

2 ώριμες ντομάτες τριμμένες

100γρ. κασέρι ή κεφαλοτύρι ή γραβιέρα

2 κλαδάκια φρέσκια ρίγανη

1/3 κουταλάκι γλυκιά πάπρικα

1/3 κουταλάκι ζάχαρη

Αλάτι

Πιπέρι

Πληροφορίες

2

ΜΕΡΙΔΕΣ

10'

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

20'

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

  1. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σουτζούκι σε λεπτές φέτες και απ’ τις δύο πλευρές. Αφού πάρει χρώμα αποσύρουμε σε ένα πιάτο.
  2. Στο ελαιόλαδο που έχει απομείνει, ρίχνουμε την τριμμένες  ντομάτες,  την ζάχαρη, την ρίγανη και αλατοπιπερώνουμε.
  3. Μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 2 λεπτά μέχρι να απορροφήσει τα υγρά.
  4. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σουτζούκι και δημιουργούμε μικρές φωλίτσες ρίχνοντας τα αυγά.
  5. Προσθέτουμε επίσης το τυρί κομμένο σε μικρά κυβάκια, την πάπρικα και αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί  εωσότου ψηθούν τα αυγά.
  6. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
  7. Σερβίρεται ιδανικά με φρυγανισμένο φρέσκο ψωμί.

Μαγειρικά σκεύη που χρησιμοποιούνται για αυτή τη συνταγή

050000594.jpg

ΤΗΓΑΝΙ PAL RED ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ 24CM

Μαγειρέψτε με πάθος! Χάρη στον μοναδικής αισθη...

050000653.jpg

ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ TITANIUM SERIES 12CM

Γίνετε σεφ στο σπίτι σας! Με τη νέα σειρά μαχαι...