- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σουτζούκι σε λεπτές φέτες και απ’ τις δύο πλευρές. Αφού πάρει χρώμα αποσύρουμε σε ένα πιάτο.
- Στο ελαιόλαδο που έχει απομείνει, ρίχνουμε την τριμμένες ντομάτες, την ζάχαρη, την ρίγανη και αλατοπιπερώνουμε.
- Μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 2 λεπτά μέχρι να απορροφήσει τα υγρά.
- Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σουτζούκι και δημιουργούμε μικρές φωλίτσες ρίχνοντας τα αυγά.
- Προσθέτουμε επίσης το τυρί κομμένο σε μικρά κυβάκια, την πάπρικα και αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί εωσότου ψηθούν τα αυγά.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
- Σερβίρεται ιδανικά με φρυγανισμένο φρέσκο ψωμί.
Σαγανάκι με αυγά και σουτζούκι

Θα χρειαστείτε
4 αυγά
100γρ. σουτζούκι
30ml ελαιόλαδο
2 ώριμες ντομάτες τριμμένες
100γρ. κασέρι ή κεφαλοτύρι ή γραβιέρα
2 κλαδάκια φρέσκια ρίγανη
1/3 κουταλάκι γλυκιά πάπρικα
1/3 κουταλάκι ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι
Πληροφορίες
2
ΜΕΡΙΔΕΣ
10'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
20'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ