- Βράστε τον ζωμό λαχανικών με τα κόκκαλα των ψαριών & τα κεφάλια μαζί και με τον γλυκάνισο.
- Στραγγίξτε και αφήστε το στην άκρη.
- Αλέστε σε έναν πολυκόφτη τα φιλέτα ψάριου, το κρεμμύδι, τον άνηθο .
- Προσθέστε το ρύζι ,το ελαιόλαδο ,το ξύσμα λεμονιού και αλατοπιπερώστε.
- Ζυμώστε καλά και πλάστε σε μικρά μπαλάκια.
- Βάλτε τα προσεκτικά με μια κουτάλα στο ζεστό ζωμό και βράστε σε χαμηλή φωτιά για 20-25 λεπτά.
- Τέλος δέστε τη σούπα αναμειγνύοντας σε ένα μπολ το ξύδι,τον ξυμό λεμονιού και το corn flour.
- Λίγο πριν κλείσετε την φωτιά προσθέστε το και ανακατέψτε ελαφρά.
Γιουβαρλάκια Ψαριού



Θα χρειαστείτε
500 γρ. ψάρι,μπακαλιάρος φιλέτα ή άλλο λευκό ψάρι(πέρκα,γλώσσα)-χωρίς κόκκαλα & κεφάλια, κρατήστε τα όμως γιατον ζωμό
1 μικρό κρεμμύδι
1 κρόκος αυγού
200 γρ. ρύζι γλασέ
1/3 ματσάκι άνηθο
2 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
2 λίτρα ζωμό λαχανικών
2 αστεροειδείς γλυκάνισους
2 λεμόνια (ξύσμα & ξυμό)
3 κ.τ.σ. λευκό ξίδι
2 κ.τ.σ. μουστάρδα
2 κ.τ.σ. corn flour
αλάτι & πιπέρι
Πληροφορίες
4
ΜΕΡΙΔΕΣ
15'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
40'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ